Harta turistică Galerie Foto Panoramări 360°
Un proiect finantat prin Fonduri Europene

Între Tradiţii şi Zilele Olimpice, Şirnea

Şirnea - Între Tradiţii şi Zilele Olimpice 2020

•Zilele Olimpice (23 iunie 2020)

•Noaptea de Sânziene (23-24 iunie 2020)

•Măsura Laptelui (28 iunie 2020)


 

Simbol Zilele Olimpice Sirnea

 

Zilele Olimpice reprezintă o sărbătoare a spiritului olimpic. Evenimentul cuprinde o festivitate inedită inspirată din istoria Jocurilor Olimpice, întreceri sportive dedicate atât sportivilor de performanţă, cât şi amatorilor de orice vârstă, spectacole etc.

În noaptea de Sânziene puteţi asista la un spectacol inspirat din cultul popular al zânelor. Cel mai aşteptat moment este ritualul împletirii coroniţelor şi aruncarea acestora peste casă.

Măsura Laptelui este un eveniment la care veţi "gusta" din lumea pierdută a ciobanului român (mâncare tradiţională, muzică populară, cursuri de dans popular, scene de viaţă cotidiană, jocuri pastorale).

Video "Şirnea - Între Tradiţii şi Zilele Olimpice"
Vizualizeaza spotul video al festivalului
Durata: 0:33; Data: iunie 2011

Galerie Foto Între Tradiţii şi Zilele Olimpice, Şirnea

Înapoi © 2011 - 2020 Primăria Fundata primariafundata@yahoo.com Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europenesau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro Regio. Initiativa locala: Dezvoltare regionala.
www.inforegio.ro
Investim în viitorul tău! Proiect selectat în cadrul Programului Operaţional Regional şi cofinanţat de Uniunea Europeană
prin Fondul European pentru Dezvoltare Regională.